Naša vina

Zeleni silvanac2

Zeleni silvanac

Bijelo, suho, kvalitetno vino, proizvedeno iz istoimene sorte grožđa, sa položaja Vini potok!

 

Vino je snažnog karaktera i fine pitkosti. Žuto zelenkaste je boje, lijepe i nježne arome, te bogatog i punog okusa i svježine.

Alkohol 13,0 % vol.

 

Poslužuje se rashlađeno na 10-12 °C, uz hladne nareske, plodove mora, juhe, bijelo meso, janjetinu ili odojak sa ražnja, jela sa roštilja i bijelu ribu.

Rajnski_20182

Rajnski rizling

Bijelo, suho, kvalitetno vino, proizvedeno iz istoimene sorte grožđa, sa položaja Šipkovica!

 

Vino je visoke elegancije, prekrasne žuto zelenkaste boje, bogate sortne arome, vrlo izraženog i snažnog karaktera i posebne pitkosti.
Alkohol: 13,0 % vol.

 

Poslužuje se rashlađeno na 10-12 °C, uz hladne nareske, plodove mora, bijelo meso, janjetinu ili odojak sa ražnja, bijelu ribu, slani i slatki desert.

Sauvignon_20182

Sauvignon

Bijelo, suho, kvalitetno vino, proizvedeno iz istoimene sorte grožđa, sa položaja Šipkovica!

 

To je dostojanstveno i otmjeno vino, odlične kvalitete, žuto zelenkaste boje, sortno znakovite arome, harmonično i punog okusa te naglašenog temperamenta.
Alkohol: 13,0 % vol.

 

Poslužuje se rashlađeno na 10-12 °C, kao aperitiv, uz plodove mora, juhe, bijelo meso, janjetinu sa ražnja, bijelu ribu, slatki desert.

Tomba_20182

Pjenušac „TomBa“

Bijelo, suho, vrhunsko, pjenušavo vino, dobiveno klasičnom, šampanjskom metodom (druga fermentacija u boci). Sastavljeno je od Zelenog silvanca (50 %), i mješavine bijelih sorti (50%)! Žuto zelenkaste je boje, obilne pjene, dugotrajnog perlanja, finog bukea, te suhog i svježeg okusa (brut).

 

Nakon sekundarne fermentacije odležava 3 godine na kvascima.
Alkohol: 13 % vol.

 

Poslužuje se rashlađen na 4 – 6 °C, kao aperitiv, a paše i uz slatki desert!