Vinski podrum

Sastoji se od dviju hrastovih bačava, nekoliko inox cisterni, te box – paleta za skladištenje napunjenih butelja. Kapacitet podruma je oko 5000 litara.

Mirna vina dozrijevaju 8 mjeseci u bačvama, nakon čega idu na punjenje u butelje od 0,75 l, te nakon odležavanja do 4 mjeseca, spremna su za potrošnju.

Pjenušac „TomBa“, nakon „kupaže“ i dozrijevanja u bačvi, ide na sekundarnu fermentaciju u butelju (0,75l), gdje nakon toga odležava do 3 godine na kvascima, nakon čega ide na „degoržiranje“, i u potrošnju.

Naša vina

Zeleni silvanac2

Vino je snažnog karaktera i fine pitkosti. Žuto zelenkaste je boje, lijepe i nježne arome, te bogatog i punog okusa i svježine.

Rajnski_20182

Vino je visoke elegancije, prekrasne žuto zelenkaste boje, bogate sortne arome, vrlo izraženog i snažnog karaktera i posebne pitkosti.

Sauvignon_20182

To je dostojanstveno i otmjeno vino, odlične kvalitete, žuto zelenkaste boje, sortno znakovite arome, harmonično i punog okusa te naglašenog temperamenta.

Tomba_20182

Sastavljeno je od Zelenog silvanca (50 %), i mješavine Plešivičkih sorti (50%)! Žuto zelenkaste je boje, obilne pjene,dugotrajnog perlanja, finog bukea, te suhog i svježeg okusa